onsdag den 23. marts 2011

Sikken dejlig vejr det er i dag, tralala la !!!!!!!

For søren hvor har det dog været dejligt vejr i dag, og pakke posten gjorde dagen lidt bedre ved at komme med pakken fra http://www.eurobulb.nl/ . Yeahhhhhh, en masse løg, knolde og stauder.
Jeg handler hos Eurobulb 2 gange om året, forår og efterår. Kvaliteten er super og priserne ligeså og udvalget kæmpe stort. I år har jeg blandt andet købt Dodecathion meadia " Gudeblomst" Har aldrig set den i levende live,men den ser meget yndig ud og skulle være fuld hårdfør.Og  Galtonia candicans + viridiflora som vist tilgengæld ikke er helt vinterhårdføre.. Pyt, så må de ind!!Alt er pottet idag, da det jo var skønt ude i solen. Omme på min lille planteplet.Kompostbeholdere og et dejlig stort plante bord i den rigtige højde. Et skønt sted i haven, til tider lidt rodet, men med masser af liv. Lige for tiden knap så livligt dog, vinterdvalen har ikke helt fortaget sig i potterne !!
Hov, der sneg sig lige et billede  af sidste års høstanemoner med :) Den er i grunden ganske fin og statelig, selv efter en lang vinter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvor er det hyggeligt du kigger forbi, og lægger du en kommentar bliver jeg ekstra glad :)