Garden living fair 2007 og 2008

 Vi ( butikken jeg arbejdede i) fik et tilbud om at være med , med en stand på årets Garden Living Fair i Frederiksborg slotspark i August 2007. Vi fik overtalt chefen og gik i krig med planlægnngen. Vi havde ikke meget tid da det blev besluttet meget kort tid før messen. What to do, what to do !!! Vi ville ikke bare stå der med vores blomster og syntes der skulle  noget lidt mere spectaculært til. Og det blev vores 2 blomster prinsesser. Vi skabte 2 kjoler ud af hulahop ringe, elektrikerrør, hønsenet, et gammelt myggenet, vandtutter, tørre pletter i luften grene, masser af brudeslør , masser af Dahlia og 2 skønne piger :)
Planen var så at pigerne nogle gange om dagen skulle ud at spadsere i slotsparken iført kjolerne og de fortalte , de aldrig nogen sinde er blevet fotograferet så meget, så det blev en success. Selv en bus med japanske turister ved slottet havde travlt med kamerarene :)
Nu var det jo ikke sådan at det var det eneste vi lavede, vi havde selvfølgelig en fyldt stand, med dekorationer, lidt brugskunst og buketter som vi bandt på stedet.Vi havde en godt besøgt stand. Det er altid populært med arbejdende værksteder.
Det var en hård weekend men super super fedt at være med til og vi var helt høje da vi tog hjem søndag aften.
 Vi var 6 dekoratøre i butikken og har alle bidraget  med tingene.
 Skønnere omgivelser findes da ikke for sådan et par prinssesser.


 Lidt svært at holde meget orden inde i et lille telt :)
Som sagt var vi helt høje og var absolut med  igen året efter :)Men i mellemtiden fik vi brug for den ene kjole igen.Butikken havde 50 års jubilæum!!
 Det skulle selvfølgelig fejres på behørig vis, så vi havde en af pigerne med i en lidt ændret
udgave af Dahlia kjolen til den ganske festlige reception.
Kjolens facon gjorde det noget mere vanskeligt for vores søde pige, min datter ;) , at bevæge sig,så hun måtte nærmest stå på samme sted og dele lyserøde marengskys ud når gæsterne kom forbi :) Det var måske lidt uovervejet men der var nu alligevel ikke meget plads at komme rundt på ;)

Så kom 2008 og vi skulle selvfølgelig overgå os selv, mente vi :) Så 2 kjoler blev til 4. Det var et større arbejde end vi nok lige havde regnet med, men helt klart ligeså stor succes. Men min kollega og jeg, der stod for kjolerne ( og selvfølgelig, også var med i alt det andet) var fuldstændig smadret flere dage efter, hahahaha.
Men sjovt var det !! :)


Og så lige til sidst!! Min skøre unge :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvor er det hyggeligt du kigger forbi, og lægger du en kommentar bliver jeg ekstra glad :)