mandag den 14. november 2011

Så kom den , frosten!

 Rimfrost har vi da haft, men ikke så meget så Dahlia og andre kuldefølsomme blomster tog skade, men søndag nat var den der, Dahlia er død! Og dog, for minsandten om ikke der lige er en stribe der ikke er helt færdige, blandt andet den her " Gerling's Cupido" Da rimen forsvandt var den stadig i live. De fleste røg dog.
Gerlings Cupido
 Park prinsess er en af dem der er helt sorte idag, hvor er det dog et trist syn hvert år. Meeeeen, hun kommer stærkt tilbage til næste år :)
Park Prinsess
Vi har ikke mange træer med rødt efterårsløv, men med denne parykbusk er det såmænd også ok. Den er bare SÅ smuk!
 Sørme om ikke haveklinten klare den endnu! Det er der nu flere ting der gør. Jeg opdagede 2 forkølet flittig liser i dag, hmmm. Kun 1 blomst i hver, men alligevel! De andre er væk for længst,

 Denne hortensia står under køkkenvinduet, snart over, i virkeligheden! hahaha. Det er i den grad, ren sommerfornemmelse, at kigge på den.

5 kommentarer:

 1. Ja frosten slipper vi ikke uden om... skønne billeder du viser:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. Ja dejlige fotos og skønne motiver og opstillinger. Det er du god til. Hende Park Princes er da en rigtig prinsesse!, som nu skal til at sove i "100" år. Hvad hedder hendes lillesøster på fotoet nedenunder?

  Smil fra

  Marianne i
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 3. Tak for ros'en, Anne Gine og Marianne. Jeg havde nok skrevet navnene lidt forkert på billederne. Det er hermed rettet :)Park Prinsess en den nederste Marianne. Den øverste er Gerlings cupido.

  SvarSlet
 4. Man kan sige meget om frosten, men smuk er den :)
  Det er også smukke farver du har i tønderne :)

  SvarSlet
 5. Hej Pia
  Fine billeder og opstillinger.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt du kigger forbi, og lægger du en kommentar bliver jeg ekstra glad :)