onsdag den 20. april 2011

Nøj, det vist længe siden!

Den flotte fyr her har boet i vores og naboers have de sidste 14 dage, midt i et villa kvarter!!!! Man undres lidt over han ikke går over vejen og ud på markerne!

Først må jeg lige sige, jeg er meget glad og stolt over at opdage jeg allerede har 8 faste læsere :) Tusind tak skal I ha' og må jo så beklage der er gået så lang tid siden mit sidste indlæg. Det er heller ikke uinteresse der gør at jeg ikke deltager meget  med kommentare på alle de skønne blogs der er, ved bare ikke hvor man finder tiden ;) Pludselig går tiden jo stærkt igen. Det skønneste forår er kommet og for pokker hvor man trænger !!!! :) Så hjemme timerne foregår mest i haven med træthed til følge når man er indendøre igen. Nyt job er det også blevet til i mellem tiden, så min computertid har været lidt begrænset på det sidste!! Dog har jeg fået taget en masse billeder af foråret med al dens pragt og findes der noget bedre efter en lang vinter end synet af alle de tidlige forårsblomster!!?


Og så har jeg , som flere andre :), fundet picasa og collage muligheden, hahha. Hvor er det smart!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Ja sikke en flot fyr ;) Har selv haft en i haven men pga hegn om haven og en stor hund ja så nyder vi ham på afstnd.Der er nok at se til når solen skinner og alle planterne bare skyder op ..Hvor smart med picasa og collage..det må vist undersøges nærmere ved lejlighed. God påske herfra..
    Hilsen Karina

    SvarSlet
  2. Man skulle tro at vi er naboer, men det kan jeg se at vi ikke har - vi har også en fasan-kok der tusser rundt i haverne her, den har mistet halen, men den er heller ikke et spor bange for mennesker, så man ku' som sagtens ha' snuppet sig en håndfuld halefjer. Smukke billeder du har sat sammen i dine mosaikker.

    SvarSlet

Hvor er det hyggeligt du kigger forbi, og lægger du en kommentar bliver jeg ekstra glad :)